Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Uitgaansgebied


Veilig uitgaan

Een gezellig en veilig avondje uit vraagt achter de schermen om goede voorbereiding en samenwerking. Want in het uitgaansleven doen zich ook incidenten voor. Onder invloed van drank, drugs of een combinatie daarvan, veroorzaken sommige horecabezoekers overlast. En een aantal van hen wordt gewelddadig.

Samen problemen uitgaansgebied aanpakken

Horecaondernemers kunnen deze problemen niet alleen aanpakken. Gemeenten en politie ook niet. Een effectieve aanpak van criminaliteit en onveiligheid in het uitgaansleven kan alleen als publieke en private partijen samenwerken. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) helpt je er graag bij op weg. De uitgangspunten:

  • partijen samenbrengen
  • problemen in kaart brengen
  • problemen samen oplossen.

CCV-aanbod Veilig Uitgaan

In dit dossier Veilig uitgaansgebied vind je een overzicht van verschillende producten en diensten die het CCV hiervoor aanbiedt. Zoals de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan, effectieve en innovatieve maatregelen en ondersteuning van het CCV.

Schade verhalen in het uitgaansleven via SODA

Met behulp van SODA kan een horecaondernemer zowel de materiële kosten als de tijd die het kost om aangifte te doen verhalen op de dader.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid