Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Buitengebied


Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Nieuw actieplan overheid en ondernemers tegen criminaliteit

  15 december 2022

  Sinds januari werken minister Yeşilgöz, de diverse branches en de ondernemersorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland samen aan het nieuwe Actieprogramma Veilig Ondernemen. Afgesproken is om samen met ondernemers, brancheorganisaties, de politie, het Openbaar Ministerie, gemeenten, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de…

  Lees meer

  Gemeente Zutphen opent online Meldpunt Ondermijning

  01 december 2022

  De gemeente Zutphen heeft recent een Meldpunt Ondermijning geopend. Wanneer inwoners of ondernemers in hun buurt verdachte situaties tegenkomen, dan kunnen zij dat voortaan online melden. Die melding kan bijvoorbeeld gaan over vermoedens van drugshandel, hennepkwekerijen, witwassen, mensenhandel, zorg- of vastgoedfraude. De gemeente Zutphen wil op…

  Lees meer

  Hoe herken je een drugslab in een pand?

  21 november 2022

  Platform Veilig Ondernemen (PVO) Brabant-Zeeland is bezig met de ontwikkeling van een e-learning om crimineel misbruik van vastgoed vroeg op te merken en te voorkomen. Hiervoor dook het PVO in alle ins en outs over het herkennen van een drugslab in een pand.

  Lees meer

  Havenmedewerkers krijgen voorlichting over ondermijning

  11 oktober 2022

  Medewerkers van bedrijven in de havens van Delfzijl en Eemshaven werden 6 oktober uitgenodigd voor de workshop: 'Samen werken aan een veilige haven', georganiseerd door RIEC Noord-Nederland, PVO Noord-Nederland en Groningen Seaports. Deelnemers werden voorgelicht om zo ondermijning te voorkomen.

  Lees meer

  RIEC Noord-Nederland, PVO en het CCV werken samen aan veilige havens

  14 september 2022

  Bij bewustwordingssessies over veiligheid in havens werkt het RIEC Noord-Nederland nauw samen met het Platform Veilig Ondernemen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Rini ten Grotenhuis, CCV-adviseur Lokale Veiligheid, ondersteunt het PVO Noord-Nederland hierbij.

  Lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid