Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Amsterdam

Het Platform Veilig Ondernemen RPC Amsterdam (PVO RPC Amsterdam) is actief in een deel van de provincie Noord-Holland. het PVO faciliteert 6 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: Koninklijke Horeca Nederland, Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM).

Speerpunten

Cybercrime, overvallen en de aanpak van winkeldiefstal zijn de belangrijkste speerpunten van PVO RPC Amsterdam.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in jouw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, OM, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op met Anneke Grummel. Hij is de PVO manager en eerste aanspreekpunt voor het PVO RPC Amsterdam. Of bezoek de website van PVO RPC Amsterdam.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Maarten Duijn, adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV, ondersteunt het Platform Veilig Ondernemen RPC Midden-Nederland.