Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Groepstraining veiligheid

  tot 20 personen    3 uur    1.000 euro excl. btw

Hoe kun je agressie, winkeldiefstal of een overval voorkomen? En hoe moet je handelen als zo’n incident zich toch voordoet? Dat leer je tijdens de Groepstraining veiligheid. Onder leiding van de trainer spelen de deelnemers met een acteur praktijksituaties na.

Zo leren de deelnemers hun eigen instinctieve reacties en grenzen goed kennen en zijn daardoor beter voorbereid wanneer zo’n situatie zich echt voordoet op de werkvloer. De training draagt bij aan een veiliger ondernemingsklimaat.

Doelgroep

Ondernemers en hun medewerkers

Trainer

De training wordt gegeven door trainers die gespecialiseerd zijn in het thema veiligheid.

Opzet

In de groepstraining spelen winkelmedewerkers met een acteur praktijksituaties na. De acteur speelt bijvoorbeeld een agressieve of gewelddadige klant. De medewerkers moeten daarop reageren. De trainers observeren en geven bruikbare handvatten hoe om te gaan met dit soort situaties. De training bestaat uit 3 modules:

  1. Winkeldiefstal
  2. Agressie
  3. Overvallen

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat en een boekje met praktische tips en adviezen.

Kosten

De training kost € 1.000 excl. btw. De aanvrager is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een locatie. Dit kan uiteraard ook de eigen zaak zijn.

Inplannen

Interesse in de Groepstraining veiligheid? Neem contact op met het secretariaat lokale trainingen om de training in te plannen: 030 751 67 99.

Download de pdf            

Review

"Toen ik zelf werd overvallen, wist ik wat ik moest doen."