Product toegevoegd aan winkelmand

Mensenhandel


E-learning signalering mensenhandel voor recreatie

In hotels en vakantieparken komen klanten van diverse pluimage: in hun vrije tijd en zakelijk. Helaas zijn er ook klanten die een hotel of vakantiepark gebruiken als plek voor seksuele uitbuiting. Er is dan sprake van mensenhandel.

Signalen opvangen

Als receptionist, medewerker technische dienst of medewerker housekeeping kun je door jouw functie signalen van mensenhandel opvangen en doorgeven. Daardoor kunnen slachtoffers van mensenhandel worden geholpen en daders worden aangepakt. 

Herken jij de signalen van mensenhandel?

Ga de uitdaging aan en doe de e-learning die je na het invullen van de vragen onderaan deze pagina vindt. De e-learning is gemaakt door Defence for Children - ECPAT. Heb je vragen over deze e-learning of over het signaleren van mensenhandel in hotels of op vakantieparken? Neem dan contact op met Defence for Children - ECPAT: c.verheijen@defenceforchildren-ecpat.nl of 071 516 09 80. 

 

Certificaat

Als je na het volgen van de e-learning je gegevens invult, ontvang je een deelnamecertificaat. Met dit certificaat kun je aan jouw leidinggevende aantonen dat je de e-learning hebt gevolgd. 

Vul de vragen in en start de e-learning

Studeer je of ben je werkzaam in een van onderstaande branches?