Product toegevoegd aan winkelmand

Mensenhandel


E-learning signalering mensenhandel

De aanpak van mensenhandel start bij signalering. Diverse medewerkers van gemeenten, bijvoorbeeld baliemedewerkers van Burgerzaken en toezichthouders, hebben klantcontact en kunnen daardoor in hun dagelijks werk op allerlei manieren signalen van mensenhandel opvangen. Zij moeten dan echter wel weten hoe ze deze signalen herkennen.

Eerste stappen richting signalering

De e-learning helpt baliemedewerkers en toezichthouders van jouw gemeente hierbij. Zonder voorkennis zetten zij de eerste stappen richting signalering. Ze ontdekken hoe breed en veelvormig mensenhandel is. Maar vooral: hóe mensenhandel er aan de balie of achter de voordeur uit kan zien.

Aan de hand van de e-learning ontdekken medewerkers hoe mensenhandel er aan de balie of achter de voordeur uit kan zien

Door interactieve opdrachten leren ze welke signalen ze kunnen oppikken in hun dagelijks werk. Daarnaast biedt de e-learning handvatten waarmee de medewerkers gericht kunnen handelen als ze signalen ontdekken.
De e-learning is kosteloos te volgen.

Wat heb je nodig?

Je kunt de e-learning volgen op pc, laptop en tablet. Zet het geluid aan voordat je start.

Tijdsduur

20 tot 30 minuten.

Start de e-learning

E-learning inzetten in uw gemeente?

Ben jij aandachtsfunctionaris mensenhandel en wil je weten hoe je de e-learning het beste kunt inzetten in jouw gemeente? Bekijk dan de opties die FairWork Academie op een rijtje heeft gezet.

E-learning voor uw medewerkers?

Deze e-learning is specifiek geschikt voor baliemedewerkers van Burgerzaken en toezichthouders. Wil je de e-learning signalering mensenhandel ook inzetten voor andere medewerkers? Neem contact op met CCV-adviseur Nadina Perez voor de mogelijkheden.