Product toegevoegd aan winkelmand

Mensenhandel


E-learning signalering mensenhandel

De aanpak van mensenhandel start bij signalering. Diverse medewerkers van gemeenten, bijvoorbeeld baliemedewerkers van Burgerzaken en toezichthouders, hebben klantcontact en kunnen daardoor in hun dagelijks werk op allerlei manieren signalen van mensenhandel opvangen. Zij moeten dan echter wel weten hoe ze deze signalen herkennen.

Eerste stappen richting signalering

De online e-learning helpt baliemedewerkers en toezichthouders van uw gemeente hierbij. Zonder voorkennis zetten zij de eerste stappen richting signalering. Ze ontdekken hoe breed en veelvormig mensenhandel is. Maar vooral: hóe mensenhandel er aan de balie of achter de voordeur uit kan zien.

Aan de hand van de e-learning ontdekken medewerkers hoe mensenhandel er aan de balie of achter de voordeur uit kan zien

Door interactieve opdrachten leren ze welke signalen ze kunnen oppikken in hun dagelijks werk. Daarnaast biedt de e-learning handvatten waarmee de medewerkers gericht kunnen handelen als ze signalen ontdekken.
De e-learning is kosteloos te volgen.

Wat heeft u nodig?

U kunt de e-learning volgen op pc, laptop en tablet. Zet het geluid aan voordat u start.

Tijdsduur

20 tot 30 minuten.

Start de e-learning

E-learning inzetten in uw gemeente?

Bent u aandachtsfunctionaris mensenhandel en wilt u weten hoe u de e-learning het beste kunt inzetten in uw gemeente? Bekijk dan de opties die FairWork Academie op een rijtje heeft gezet.

E-learning voor uw medewerkers?

Deze e-learning is specifiek geschikt voor baliemedewerkers van Burgerzaken en toezichthouders. Wilt u de e-learning signalering mensenhandel ook in kunnen zetten voor andere medewerkers? Neem contact op met CCV-adviseur Nadina Perez voor de mogelijkheden.