Product toegevoegd aan winkelmand
 

Mensenhandel

Bulletin over mensenhandel voor luchtvaartpersoneel

Dit bulletin van het ministerie van Veiligheid en Justitie moet luchtvaartpersoneel helpen om mensenhandel te signaleren en om daartegen op te treden.

Beschrijving

In het bulletin staat omschreven wat mensenhandel is, hoe luchtvaartpersoneel slachtoffers kan herkennen en hoe medewerkers kunnen handelen om de mensenhandel aan te pakken. Het bulletin moet het luchtvaartpersoneel meer bewust maken van mensenhandel. Het aantal signalen over slachtoffers zal daardoor naar verwachting toenemen.

Toepassing

De Koninklijke Marechaussee is betrokken bij de training van luchtvaartpersoneel inzake mensenhandel en reikt het bulletin uit aan luchtvaartpersoneel tijdens opleidingsdagen. Luchtvaartpersoneel kan de internationale veiligheid ondersteunen en waardevolle informatie verstrekken aan de autoriteiten om een bijdrage te leveren aan de wereldwijde strijd tegen mensenhandel.

Organisatie

Het bulletin is gemaakt door het ministerie van Veiligheid en Justitie in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (KMar) en het Coördinatiecentrum Mensenhandel.

Bestanden

Bulletin over mensenhandel voor luchtvaartpersoneel