Product toegevoegd aan winkelmand
 

Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan

Praktijkvoorbeelden

Filter zoekresultaten

Politie en horeca oefenen in Zwolle

29 maart 2023

In maart 2023 hielden de politie, handhaving en horeca in Zwolle een gezamenlijke oefening. Hiermee hopen ze de onderlinge banden te verbeteren en een veilig uitgaansgebied te behouden.

lees meer

Horecaconvenant Veilig Uitgaan van Bussum

21 november 2022

In dit convenant en het bijbehorende uitvoeringsprogramma ‘Veilig Uitgaan 2022’ staan de afspraken beschreven die tussen de Gemeente Gooise Meren, Nationale Politie (team Gooi- en Vechtstreek), de horecaondernemers van Bussum Centrum, bewoners(groepen) en Koninklijke Horeca Nederland Midden-Nederland zijn gemaakt met het doel om gezamenlijke inzet voor een veilig, gezellig en leefbaar uitgaansgebied te realiseren.

lees meer

Uit met ouders

03 november 2022

Onder de naam 'Uit met ouders' organiseerde de gemeente Meierijstad kroegentochten voor ouders om hen te informeren over veilig uitgaan voor tieners. In elk café stonden deskundigen paraat om te vertellen over alcohol-, drugsgebruik en veiligheid tijdens het uitgaan.

lees meer

Veilig Uitgaan Helmond 2019-2023

31 oktober 2018

De monitoring en eindevaluatie van het Plan van Aanpak Veilig Uitgaan Helmond 2013-2017 gaf aanleiding om de werkwijze van Veilig Uitgaan Helmond voort te zetten en het plan van aanpak te actualiseren. Resultaat is dit plan van aanpak Veilig Uitgaan Helmond 2019-2023.

lees meer

Veiligheidsbeleving Uitgaan Binnenstad gemeente Utrecht 2018

01 augustus 2018

De veiligheidsbelevingsgevoelens onder het uitgaanspubliek en horecagelegenheden worden vanaf 2006 iedere drie jaar gemonitord. In 2018 is opnieuw onderzoek gedaan. De monitor gaat in op de veiligheidsbeleving van het uitgaanspubliek, zowel binnen in uitgaansgelegenheden als buiten op straat. Daarnaast komt de veiligheidsbeleving van nachthorecazaken en hun personeel aan bod.

lees meer

Evaluatie Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan gemeente 's-Hertogenbosch 2016

01 september 2016

De Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU) helpt de gemeente 's-Hertogenbosch, horecaondernemers en politie samen de veiligheid in een uitgaansgebied te verbeteren. Deze evaluatie gaat in op het uitgaan in het centrum van ’s-Hertogenbosch. In deze evaluatie wordt extra aandacht besteedt aan het sluitingstijdenbeleid.

lees meer

Utrecht Convenant Veilig Uitgaan 2016 2021

13 april 2016

Een aantal partijen ondertekenden het Convenant Veilig Uitgaan binnenstad Utrecht 2016 - 2021. Het Convenant Veilig Uitgaan heeft tot doel het uitgaansklimaat in de binnenstad van Utrecht veilig te houden en indien nodig te verbeteren. Overlast en geweld als gevolg van het uitgaansleven worden zoveel mogelijk voorkomen.

lees meer