Product toegevoegd aan winkelmand

Keuzewijzer Veilig Uitgaan


Predictive profiling

Predictive profiling zorgt ervoor dat toezichthouders afwijkend en verdacht gedrag signaleren, waardoor escalaties en overtredingen voorkomen worden. Proactief denken en handelen staan centraal in de training.

Wanneer toezichthouders laat ingrijpen, waardoor er onnodig veel incidenten zijn, of toezichthouders profileren op oneigenlijke kenmerken (uiterlijk, sekse of huidskleur), dan is Predictive profiling het overwegen waard.

Waarom werkt het

  • Proactief toezichthouden.
  • Ingrijpen bij verdacht gedrag.
  • Verhoogde pakkans.
  • Voorkomt escalatie.

Betrokken organisaties

     

Te combineren met

Infosheet

360CCV app

Het CCV ontwikkelde bewustwordingsvideo’s met behulp van 360 graden techniek. Op die manier waant de doelgroep zich in levensechte situaties. De video’s zijn gemaakt voor onder andere winkel- en horecapersoneel, senioren en jongeren. De video’s zijn onder meer gericht op preventie van overvallen, winkeldiefstallen en babbeltrucs.

De films bootsen een gevaarlijke situatie zo natuurlijk mogelijk na, zoals bijvoorbeeld predictive profiling in de film hieronder. De film is gesitueerd in een winkel en winkelstraat, maar is ook toe te passen in uitgaansgelegenheden. De app is te vinden als '360CCV' in de app store en play store.