Product toegevoegd aan winkelmand
 

Keuzewijzer Veilig Uitgaan


ZwolleFonds: webinar ondermijning

In de fase waarin Nederland de coronaperiode uitkomt, zijn er steeds meer geluiden dat criminelen voet aan de grond proberen te krijgen bij ondernemers die hun onderneming aan het optuigen zijn. Maar wat is ondermijning en hoe herken je dat? Vanuit de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Uitgaan en Winkelen ZwolleFonds, kwam de behoefte meer aandacht te besteden aan voorlichting en kennisdeling over het onderwerp ondermijning. Daarom organiseerden ze een webinar en gingen in gesprek met mensen uit het veld en met experts.

Horeca en Retail

Onder begeleiding van Anton Jansen, manager Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO), schoven de volgende gasten aan tafel tijdens het webinar:

  • Burgemeester Peter Snijders
  • Mark Corporaal en Christa Westerhof (voorzitters werkgroep KVO U en W)
  • Rob Sanders (portefeuillehouder Ondermijning)
  • Marc Roll (teamchef Politie Oost-Nederland).

Verder waren aanwezig: voorzitter ZwolleFonds Andries van Daalen, Martijn Wildeboer van het CCV, Dennis Kaatman van KHN Zwolle en binnenstadmanager ZwolleFonds Aukje Grouwstra.

Webinar terugkijken

Het webinar werd uitgezonden vanuit Stadscafe Blij aan de Grote Markt op dinsdagavond 22 juni en is terug te kijken op het YouTube-kanaal van ZwolleFonds.

Kijk het webinar terug

Werkgroep KVO U en W werkgroepen ZwolleFonds is een samenwerking van: Politie, Horeca, Winkeliers, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO) en de gemeente Zwolle.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid