Product toegevoegd aan winkelmand
 

High Impact Crimes

Verwijder filters

Wie

(21)
(47)
(10)
(24)
(27)
(12)
(13)
(17)
(10)
(1)
(12)
(7)
(18)
(6)
(37)
(14)
(8)
(18)

Wat

(30)
(13)
(5)
(22)
(21)
(7)
(1)
(11)
(18)
(8)
(19)

Waar/Wanneer

(43)
(22)
(13)
(20)
(13)
(23)
(16)
(17)
(17)
(9)
(4)
(17)

Resultaat

(1)
(29)
(8)

Filter zoekresultaten

Aanpak agressie en geweld tegen medewerkers

In het kader van het programma Veilige Publieke Taak heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 8 normen opgesteld die de basis vormen voor de aanpak van agressie en geweld in de publieke sector.

lees meer

Agression Replacement Training (ART)

Aggression Replacement Training (ART) is therapie die deelnemers als ze boos zijn, op een andere manier leert te reageren dan met agressief gedrag. Het is een groepstraining waarbij deelnemers via rollenspellen werken aan verbeteren van zelfcontrole.

lees meer

Alcoholcontrole (blazen) bij schoolfeesten

Indrinken voor schoolfeesten is onverminderd populair onder jongeren (37% drinkt in blijkt uit cijfers van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP). Bij feesten is het vaak moeilijk om ‘indrinkers’ eruit te pikken.

lees meer

Alcoholverbod openbare ruimte

Het college van B en W kan een bepaald gebied aanwijzen waarin het verboden is alcoholhoudende drank te nuttigen of aangebroken flesjes en blikjes met dergelijke drank bij zich te hebben.

lees meer

Alternatieven voor glazen op evenementen

Op veel evenementen is het gebruik van glas om uit te drinken verboden. Dit wordt geregeld via de gemeentelijke vergunning of via de ontheffing artikel 35 Drank- en Horecawet, waaraan vastgestelde beleidsregels ten grondslag kunnen liggen.

lees meer

Beeldscherm op straat

De gemeente plaatst tijdelijk een groot mobiel beeldscherm met onder meer livebeelden van cameratoezicht in de openbare ruimte met als doel het veiligheidsgevoel van burgers te vergroten.

lees meer

Begeleiding scheidsrechters/arbitrage

Goed opgeleide scheidsrechters dragen bij aan een plezierig verloop van wedstrijden. En daarmee aan sportiviteit en respect binnen de vereniging. Een goed arbitragebeleid kent 3 onderdelen: organisatie van de arbitrage, werven en opleiden, begeleiden en ontwikkelen.

lees meer

Beperkingen aan alcoholverkoop voor jongeren in APV

De gemeente kan bepaalde beperkingen voor alcoholverkoop door horeca aan jongeren opnemen in hun Algemene Plaatselijke Verordening (APV). De Drank- en Horecawet (DHW) biedt hen die mogelijkheid om drankmisbruik onder jongeren aan te pakken.

lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid