Product toegevoegd aan winkelmand

Heling


Filter nieuwsberichten

  “Feilichheid? Wy dogge mei!”

  30 augustus 2018

  “Heb je een probleem waar je niet aan toekomt? Win een CCV’er!” De oproep om projecten aan te melden voor deze actie, was niet aan dovemansoren gericht. Het CCV ontving een flink aantal reacties, met vele uiteenlopende verzoeken. 6 inzendingen zijn geselecteerd.

  lees meer

  Win een CCV'er!

  05 juli 2018

  Je hebt in je dagelijks werk zoveel losse eindjes waar je niet aan toekomt. Je baalt ervan want ze verdienen je aandacht. Win daarom nu 1, 2 of meer weken een CCV’er in huis die je werk uit handen neemt. Lees snel verder.

  lees meer

  Het CCV start met CCV-academie

  22 januari 2018

  Wie zich wil verdiepen in veiligheid en leefbaarheid kan vanaf nu terecht bij de CCV-academie. Dé centrale plek voor scholingsmogelijkheden bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Op hetccv.nl/academie zijn alle CCV-trainingen en e-learnings in één oogopslag zichtbaar.

  lees meer

  Stijging schade fraude

  15 januari 2018

  De schade van oplichting die in 2017 bij de Fraudehelpdesk is gemeld, is behoorlijk toegenomen. Van € 7.254.000 in 2016 naar € 15.854.000 in 2017. Dat komt vooral door toename van beleggingsfraude.

  lees meer

  Proef: burgers speuren naar gestolen goederen

  15 januari 2018

  Politie IJsselwaarden wil burgers betrekken bij het online opsporen van gestolen goederen. De proef moet leiden tot een landelijke politie-app waarmee iedereen kan helpen gestolen spullen terug te vinden. Binnen de politie ontbreekt hiervoor vaak de mankracht. Ook wil de politie digitale kennis van burgers gebruiken.

  lees meer

  Bezuinigingen op het CCV afgewend dankzij amendement VVD en CDA

  22 december 2017

  De voorgenomen bezuinigingen op het CCV zijn afgewend. Een amendement van CDA en VVD tegen de bezuinigingen werd gisterenavond unaniem aangenomen in de Tweede Kamer. "Het CCV is deze partijen zeer erkentelijk voor het met dit amendement uitgesproken vertrouwen", aldus CCV-directeur Patrick van den Brink.

  lees meer