Product toegevoegd aan winkelmand

Heling


Week van de Veiligheid 2019: 7 tot en met 13 oktober

Begin oktober is het weer zover: de Week van de Veiligheid. Voor gemeenten, ondernemers en politie hét moment om met de vraag ‘Ben jij voorbereid op criminaliteit?’ het onderwerp veiligheid extra onder de aandacht te brengen van inwoners, ondernemers en hun medewerkers. Want met het invallen van de donkere dagen in oktober, neemt de kans op criminaliteit zoals overvallen en inbraken toe. De voorbereidingen voor de editie van 2019 zijn in volle gang. Doe ook mee! 

Zet nu alvast de eerste stappen voor een succesvolle week

  • Noteer maandag 7 tot en met zondag 13 oktober in je agenda.
  • Bedenk activiteiten waarmee je veiligheid op de kaart zet bij je doelgroep. Bijvoorbeeld een overvaltraining voor winkelpersoneel of een veiligheidsmarkt voor inwoners of ondernemers.
  • Blijf op de hoogte van nieuws over de Week van de Veiligheid en meld je aan voor de mailinglijst.
  • Specifiek voor gemeenten:
    • Zet de Week van de Veiligheid in de evenementenkalender van jouw gemeente.
    • Reserveer ruimte in de agenda van de burgemeester en/of wethouder.

Activiteiten

Inspiratie nodig? Kijk op de website van de Week van de Veiligheid. Je vindt er een overzicht van activiteiten die je kunt organiseren en de terugblik. Ook is het mogelijk om te sparren met een van de CCV-adviseurs. Zij helpen je graag op weg! Neem hiervoor contact op met het secretariaat van Lokale Projecten: lokaleprojecten@hetccv.nl.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over de Week van de Veiligheid? Neem contact op met CCV-adviseur Nadina Perez, nadina.perez@hetccv.nl.