Product toegevoegd aan winkelmand

Hein Roethofprijs


Nog 2 weken om je project aan te melden voor de Hein Roethofprijs 2019

De tijd begint te dringen: op 1 april sluit de termijn om je project aan te melden voor de Hein Roethofprijs 2019. Doe het dus nu meteen!

Aandacht uit het hele land

De Hein Roethofprijs leverde de winnaar uit 2015 BuurTent veel op. Projectleider AdryoToorians vertelde hier eerder over: "We kregen door de prijs aandacht uit het hele land. We zijn door veel gemeenten benaderd en die hebben ieder op hun eigen manier de BuurTent overgenomen.” Adryo was vooral blij met het commentaar van de jury: dat zo’n simpel idee zulke goede resultaten oplevert. Een hele geruststelling, want je project hoeft dus niet hemelbestormend te zijn om te kunnen winnen.

Meld je project nu meteen aan!

Win 10.000 euro

Naast landelijke bekendheid levert de prijs ook geld op, 10.000 euro. Dat geld is bedoeld om je project/initiatief verder uit te breiden of te verstevigen. Rodney van den Hengel, mede-oprichter van Heilige Boontjes en winnaar van 2017 zegt het in dit filmpje zo: "We hebben 2 jaar lang profijt gehad van de prijs. Heb jij ook een briljant idee om criminaliteit te voorkomen, geef je dan vóór 1 april op. Werk WerkWerk hard en wie weet krijgen jullie dezelfde publiciteit…"Ook kans maken?

Om kans te maken op de Hein Roethofprijs vul je dit formulier in. Dat kost even tijd, want de jury heeft natuurlijk wel informatie nodig om te kunnen bepalen wie in aanmerking komt voor de prijs. Wacht dus niet langer en doe het nu!

Meer informatie over de Hein Roethofprijs, de criteria voor deelname, antwoord op veelgestelde vragen enzovoort, vind je op heinroethofprijs.nl. Vragen? Neem contact op via hein.roethof(at)hetccv.nl. Je kunt ook bellen met Laura Kaempff op 030 751 6703.

Lees ook: Adryo Toorians van de gemeente Tilburg: "Door de Hein Roethofprijs kregen we aandacht uit het hele land."