Product toegevoegd aan winkelmand

Hein Roethofprijs


Nog 1 maand om jouw project aan te melden voor de Hein Roethofprijs 2019

Je hebt nog een maand de tijd om jouw project aan te melden als kanshebber voor de Hein Roethofprijs 2019. De prijs geeft nationale bekendheid aan projecten die resultaten bereiken met de preventie van criminaliteit. De winnaar ontvangt € 10.000 om het project uit te bouwen of te versterken.

De prijs, jaren geleden in het leven geroepen door het ministerie van Justitie en Veiligheid, wordt iedere 2 jaar uitgereikt aan een organisatie of samenwerkingsverband dat zich op een innovatieve, creatieve en effectieve manier richt op een probleem dat de sociale veiligheid bedreigt.

Brede deelname

Iedereen kan deelnemen: buurtwerkers, jongerenwerkers, bewonersverenigingen, wijkraden, politie, bedrijven, verenigingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, gemeenten en Openbaar Ministerie.

Meld je nu aan!

Heb jij of ken jij een project dat criminaliteit voorkomt of de sociale veiligheid vergroot en kun je een stevige ondersteuning de goede richting op gebruiken? Kijk dan nu op de website van de Hein Roethofprijs en meld je aan.