Product toegevoegd aan winkelmand
 

Gedrag en samenleving


Kennis en producten

Het CCV heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gedragsbeïnvloeding en nalevingsbevordering. De afgelopen jaren hielpen we onder meer verschillende departementen, markttoezichthouders, inspecties, uitvoeringsorganisaties en decentrale overheden met succes. Recent deden we opdrachten voor het ministerie van Justitie en Veiligheid, de NVWA, de ACM, de AFM, het UWV, de ISZW, de IND, de Belastingdienst, de Douane en de Kansspelautoriteit.

Kennisdeling

Kunnen we jou ook ergens mee helpen? We geven onze kennis en ervaringen graag door. Wij stellen ons netwerk, onze kennis en onze producten ter beschikking om het gewenste resultaat te bereiken.

Bekijk ons kennisaanbod

Maak gebruik van onze producten:

InterventieKompas; Gedragsanalyse voor handhaving en toezicht
Ben jij als handhaver, toezichthouder of beleidsontwikkelaar op zoek naar effectieve oplossingen om inwoners en bedrijven de regels te laten naleven? Met het InterventieKompas ontdek je waaróm de doelgroep zich niet aan de regels houdt. Het instrument, ontwikkeld door het CCV, brengt de motieven van de doelgroep voor het wel of niet naleven van regels in kaart, maar ook de weerstanden en de omgevingsinvloeden. Schakel een van de CCV-adviseurs in om een sessie op maat te begeleiden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid