Product toegevoegd aan winkelmand
 

Gedrag en samenleving


Expertiseteam Gedrag & Samenleving

Het CCV-team Gedrag en samenleving bestaat uit experts op het gebied van gedrag & samenleving met verschillende disciplines: we zijn jurist, psycholoog, antropoloog en communicatiespecialist. Maar we noemen onszelf 'praktisofen': we hebben een praktische instelling en maken gebruik van wetenschappelijke kennis. Zo hebben we kennis over design thinking, criminologie, antropologie en organisatiesociologie.

  • Wij zijn onderzoekers pur sang.
    Wij zijn nieuwsgierig en doortastend. Dat komt goed van pas als we inzichten verzamelen en problemen ontrafelen. Wij doorgronden het gedrag en plaatsen het in perspectief. Na onze grondige analyse geven wij inzicht en overzicht en bieden we oplossingen die wél werken.
  • Dwarsdenkers en friskijkers - dat zijn wij ten voeten uit.
    Wij zijn creatief en denken in mogelijkheden. Soms denken we ‘om’. Dat helpt bij het leveren van nieuwe oplossingsrichtingen, waar je zelf niet aan had gedacht. Daarbij geven we advies over de in te zetten middelen.
  • Wij zijn bruggenbouwers.
    We zien het speelveld, alle actoren en de bewegingen. Wij faciliteren, bemiddelen en begeleiden processen. Daar zijn we inmiddels heel bedreven in. Goede netwerkers zijn we ook - We zetten ons uitgebreide netwerk in zowel de private als publieke sector in om partijen met elkaar te verbinden.

En boven alles staan wij voor jou en je maatschappelijke vraagstukken klaar, waarbij gedrag de sleutel is. Neem daarom gerust contact met ons op!

Ons team bestaat uit:

Mirjam Prinsen

Sara Wester

Eva Whyte

Mick Claessens

Judith Hagendijk

Suzan Berkhout


© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid