Product toegevoegd aan winkelmand
 

Drugscriminaliteit


Kenniskring bestuurlijke aanpak drugscriminaliteit

Naast het webdossier, verbindt het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) professionals die zich bezighouden met de bestuurlijke aanpak van drugscriminaliteit met elkaar in een kenniskring. Aan de kenniskring nemen ongeveer 160 professionals deel van onder meer gemeenten, de Nationale Politie, LIEC/RIEC, het ministerie van Justitie en Veiligheid en universiteiten.

Hierin bespreken de professionals praktijkvoorbeelden en specifieke thema's waarvoor experts worden uitgenodigd. Het delen van kennis en het verbinden van publieke en private partijen heeft altijd de aandacht. De kenniskring komt gemiddeld 4 keer per jaar bij elkaar.

De deelnemers van de kenniskring hebben daarnaast toegang tot het besloten gedeelte van het webdossier drugscriminaliteit. Hierop staan brieven en motiveringen die professionals kunnen helpen hun werk goed uit te voeren.

Deelnemen aan kenniskring

Wil je ook deelnemen aan de kenniskring? Mail dan je naam, telefoonnummer, organisatie en functie naar Jantine van der Hurk, jantine.vanderhurk@hetccv.nl.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid