Product toegevoegd aan winkelmand

Database overvalpreventie

Verwijder filters

Wie

(33)
(33)
(9)
(32)
(7)

Wat

(32)
(18)
(18)

Waar

(38)
(20)
(23)

Database overvalpreventie

De database overvalpreventie bevat maatregelen om overvallen tegen te gaan. Door aan de linkerkant een gerichte selectie te maken, verschijnen de meest relevante maatregelen.

Filter zoekresultaten

Smartphone Ivy

Smartphone Ivy is een voorlichtingscampagne om uitgaanspubliek bewust te maken van diefstal van smartphones in en rondom horecagelegenheden.

lees meer

Voorlichting over straatroof op scholen

Het onderwijs is een goede plek om jongeren te waarschuwen voor straatroof en om hen te prikkelen voorzichtig om te gaan met hun waardevolle spullen. Er zijn verschillende campagnes en lespakketten over straatroof beschikbaar voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en ROC’s.

lees meer

Campagne ‘Ben jij het waard om beroofd te worden?’

De campagne 'Ben jij het waard om beroofd te worden?' moet straatroven een halt toeroepen. Het is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie. De campagne ging december 2013 van start.

lees meer

Donkere dagen offensief

In de wintermaanden slaan criminelen veelvuldig hun slag, vaak met een piek voor de feestdagen. Een donkere dagen offensief zet in deze periode extra maatregelen in tegen overvallen, straatroven, woning- en auto-inbraken.

lees meer

Regiemodel Slim Samen Toezien

Meer toezicht en handhaving alleen is niet voldoende om overvallen te voorkomen. Het Programma Gewelddadige Overvalcriminaliteit van het ministerie van Veiligheid en Justitie ontwikkelde het regiemodel 'Slim Samen Toezien' om de inzet optimaal te benutten.

lees meer

Subsidieregeling Aanpak veiligheid kleine bedrijven

Ondernemingen en winkels met maximaal vijf vestigingen met ieder maximaal tien personeelsleden (fte's) krijgen met de Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven gratis advies en financiële ondersteuning bij de aanpak van criminaliteit en fraude.

lees meer

Slim bekeken: Camerabewaking op maat

De folder is voor de ondernemer die overweegt één of meerdere camera’s aan te schaffen om zijn bedrijf te beveiligen. Met behulp van vijf tips bereidt een ondernemer zijn gesprek voor met een gediplomeerde installateur op het gebied van camerabewaking.

lees meer

Toolbox Persoonsgerichte Aanpak High Impact Crimes

Het terugdringen van de zogeheten high impact crimes, waaronder overvallen en woninginbraak, is een van de prioriteiten van het kabinet. De gemeente heeft hierin een belangrijke taak. Voor hen en andere betrokken partners is de Toolbox persoonsgerichte aanpak ontwikkeld.

lees meer

Voorlichting aan ondernemers

Gemeente, politie, Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en Kamers van Koophandel kunnen ondernemers voorlichten over overvalpreventie en de zorg na een overval in de onderneming.

lees meer