Product toegevoegd aan winkelmand

Cameratoezicht


Win een CCV'er!

Je hebt in je dagelijks werk zoveel losse eindjes waar je niet aan toekomt. Je baalt ervan want ze verdienen je aandacht. Win daarom nu 1, 2 of meer weken een CCV’er in huis die je werk uit handen neemt. Lees snel verder.  

De domeinen veiligheid en zorg kunnen niet zonder elkaar, maar in de praktijk blijkt afstemming en samenwerking nog een hele kluif. Je hebt best wat ideeën over hoe je dit in de gemeente zou kunnen organiseren, maar papier is geduldig en de praktijk weerbarstig. Als puntje bij paaltje komt vlucht iedereen weer naar zijn eigen eilandje. En intussen vallen steeds meer inwoners tussen wal en schip.

Ook deze zomer zijn er weer veel seizoenarbeiders die tijdelijk in de gemeente komen werken en wonen. Niet altijd onder florissante omstandigheden, zo zag je laatst zelf. Waarbij het nog maar de vraag is of ze wel eerlijk betaald krijgen. Je gevoel zegt dat er sprake is van uitbuiting, maar zonder politieke steun kun je weinig uitrichten. Hoe krijg je het onderwerp hoger op de politieke agenda?

Win jij een CCV'er?

En zo kun je wel meer knelpunten noemen die eigenlijk ook je aandacht verdienen. Misschien ben je wel meer geholpen met het opstellen van een beleidsnota of een wijkplan waar bewoners een rol in hebben. Lees dan snel even verder. Want misschien win jij wel een CCV'er! Wat kun je winnen? Je kunt in de laatste 4 maanden van dit jaar (september, oktober, november en december) 1, 2 of meer volle weken een CCV'er in huis winnen. We nemen je werk uit handen, zodat jij je beter kunt focussen op andere zaken of het integraal veiligheidsplan dat er nog moet komen. Of misschien kunnen wij dat wel voor je schrijven. We staan niet op afstand, maar staan naast je waar nodig. 

Strippenkaart

Je hoeft de uren niet in 1 keer op te maken. Je kunt ze ook verspreiden over bijvoorbeeld een maand. Of 2 maanden. Wat voor jou handig is. Zie het als een strippenkaart die geldig is van september 2018 tot januari 2019.

Meedoen?

Heb je hier wel oren naar, beantwoord dan in maximaal 200 woorden een paar vragen. Zoals: Wat is het probleem of het doel waarvoor je wel een CCV’er kunt gebruiken? Wat zou hij moeten doen? In welke periode en voor ongeveer hoeveel uur? Beantwoord deze vragen in dit formulier. Met een beetje geluk heb je dit najaar een CCV-adviseur in huis!