Product toegevoegd aan winkelmand

Cameratoezicht


Het CCV start met CCV-academie

Spijker uw kennis bij met een van onze trainingen of e-learnings

Wie zich wil verdiepen in veiligheid en leefbaarheid kan vanaf nu terecht bij de CCV-academie. Dé centrale plek voor scholingsmogelijkheden bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Op hetccv.nl/academie zijn alle CCV-trainingen en e-learnings in één oogopslag zichtbaar.

Het CCV werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Daarvoor bieden we kennis, instrumenten, en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig werken en veilig leven. Onze kennis delen we onder andere in trainingen en e-learnings. Qua inhoud en werkvormen zijn deze trainingen divers, maar altijd praktisch.

Incompany

We bieden de trainingen van de CCV-academie vooral incompany aan. Zo sluiten de trainingen zoveel mogelijk aan op de wensen van onze deelnemers. We stemmen het trainingsmateriaal maximaal af op de behoeften en werkwijzen van de organisatie. Ook vindt de training op een tijd en locatie plaats die de deelnemers goed uitkomt.

De trainers

De trainingen worden verzorgd door gedreven en deskundige CCV-adviseurs met een uitgebreid landelijk netwerk. Ze zijn op de hoogte van de laatste best practices en beschikken over een ruime praktijkervaring en grote actuele kennis. Deze kennis en ervaring delen ze graag.

E-learnings

Naast trainingen staan er op hetccv.nl/academie ook 6 verschillende e-learnings. Deze digitale trainingen zijn kosteloos online te volgen. Zo kunnen ondernemers en hun medewerkers aan de slag met e-learnings die zich richten op het voorkomen van overvallen, agressie en diefstal. Speciaal voor gemeentelijke baliemedewerkers en toezichthouders is er de e-learning die hen helpt signalen van mensenhandel op te vangen. Senioren kunnen de e-learning 'veilig wonen' volgen en voor procesbegeleiders is er de e-learning 'veilig uitgaan'.

Wilt u het jaar goed beginnen en u echt verdiepen in veiligheid en leefbaarheid? Bekijk dan ons scholingsaanbod op hetccv.nl/academie. De eerste 10 afnemers van een training ontvangen een gratis dopper!