Product toegevoegd aan winkelmand

Cameratoezicht


Filter nieuwsberichten

  “Feilichheid? Wy dogge mei!”

  30 augustus 2018

  “Heb je een probleem waar je niet aan toekomt? Win een CCV’er!” De oproep om projecten aan te melden voor deze actie, was niet aan dovemansoren gericht. Het CCV ontving een flink aantal reacties, met vele uiteenlopende verzoeken. 6 inzendingen zijn geselecteerd.

  lees meer

  Win een CCV'er!

  05 juli 2018

  Je hebt in je dagelijks werk zoveel losse eindjes waar je niet aan toekomt. Je baalt ervan want ze verdienen je aandacht. Win daarom nu 1, 2 of meer weken een CCV’er in huis die je werk uit handen neemt. Lees snel verder.

  lees meer

  Gemeente grijpt in na slechte kwaliteit camerabeelden

  26 april 2018

  In de binnenstad van Hanzestad Kampen hangen 7 camera’s waarvan de beeldkwaliteit onder de maat is. Als gevolg hiervan ontliepen al enkele verdachten hun straf. Voor de gemeente is de maat vol: de kwaliteit van de beelden moet beter.

  lees meer

  Analyse veiligheid in verkiezingsprogramma’s grote steden: Grotere rol voor wijkagent en inwoner

  08 maart 2018

  In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart heeft het CCV de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen uit de grote steden geanalyseerd* op het onderwerp veiligheid. Uit de analyse blijkt dat politieke partijen veel aandacht hebben voor de politie in het algemeen en de wijkagent in het bijzonder. Ook willen veel partijen inwoners stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de veiligheid in hun eigen wijk.

  lees meer

  Slimme camera's langs het spoor

  02 februari 2018

  Prorail gaat zo'n 100 extra slimme, mobiele camera's plaatsen op hotspots. Bijna driekwart van de camera’s wordt ingezet tussen Eindhoven en Amsterdam.

  lees meer

  Pilot flexibel cameratoezicht in Utrecht succesvol

  30 januari 2018

  De kracht van flexibel cameratoezicht zit in de korte klap die je hiermee kan uitdelen. Bij hardnekkige problemen kan snel voor verlichting worden gezorgd, mits aan een aantal randvoorwaarden wordt voldaan. Dat blijkt uit een evaluatie van diverse pilots met flexibel cameratoezicht in de gemeente Utrecht.

  lees meer

  Het CCV start met CCV-academie

  22 januari 2018

  Wie zich wil verdiepen in veiligheid en leefbaarheid kan vanaf nu terecht bij de CCV-academie. Dé centrale plek voor scholingsmogelijkheden bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Op hetccv.nl/academie zijn alle CCV-trainingen en e-learnings in één oogopslag zichtbaar.

  lees meer