Product toegevoegd aan winkelmand

Cameratoezicht


Excellent cameratoezicht

Om verdachten van misdrijven snel op te kunnen sporen en te kunnen vervolgen zijn camerabeelden van groot belang. Meer dan 50% van de beelden kan echter niet door de politie (opsporing) en het Openbaar Ministerie (vervolging) worden gebruikt. De beelden zijn te slecht van kwaliteit.

Met de 9 punten voor excellent cameratoezicht van de politie en het OM vergroot je de kans op geschikte beelden voor heterdaadkracht, opsporing en vervolging. Verhoog de preventieve kracht van cameratoezicht en gebruik bij aanschaf, installatie en onderhoud van het camerasysteem deze 9 punten!

De 9 punten zijn ook toepasbaar voor publiek cameratoezicht.

Situatie voor en situatie na opvolgen van de 9 punten.

1. Doelen camerasysteem

2. Cameraplan

3. Installateur

4. Oplevering

5. Beeldkwaliteit

6. Opslag

7. Systeem

8. Uitvoer

9. Registratie

Video

Bekijk de video over Excellent cameratoezicht van RPC Noord-Holland.

 

Gratis scan

Ondernemers kunnen een gratis scan aanvragen om de eigen camerasystemen en -opstellingen te laten controleren door het CCV. De scan levert tevens een gratis aanmelding op bij het platform Camera in Beeld, een project van de politie waar ‘Excellent Cameratoezicht’ intensief mee samenwerkt. Wil jij ook een gratis scan om zeker te weten of jouw camera voldoet aan de 9 punten? Stuur dan een mail aan excellent@hetccv.nl.

Voor meer informatie kun je het rapport Excellent cameratoezicht lezen of onderstaand item met burgemeester Aboutaleb bij Opsporing Verzocht bekijken. Heb je vragen over Excellent Cameratoezicht? Neem dan contact op met Colin Voetee, tel. 06 10 447 801.