Product toegevoegd aan winkelmand

Buurtbemiddeling


Actuele jurisprudentie woonoverlast

De aanpak van woonoverlast is zeer actueel en vraagt continu om nieuwe mogelijkheden en voorbeelden uit de praktijk. De CCV-themasite hetccv-woonoverlast.nl geeft informatie die u kunt gebruiken bij de aanpak van woonoverlast. Bijvoorbeeld jurisprudentie en de tool 'beoordeel uw casus'.

Jurisprudentie

Bent u benieuwd naar de nieuwste jurisprudentie over de Wet Damocles (artikel 13b Opiumwet)? Of wilt u weten of een huurder na een sluiting van een woning gewoon weer terug naar zijn woning kan? U vindt het op de website. Net als de nieuwste jurisprudentie op het gebied van de ontruiming van overlastgevende huurders.

Beoordeel uw casus

De website bevat een unieke tool 'beoordeel uw casus', die u ondersteunt met een advies op maat voor uw probleem met woonoverlast. Op basis van de overlast doorloopt u een keuzemenu, die u bij de toepasbare interventies brengt. Het afgelopen jaar is de tool al meer dan 10.000 keer gebruikt door professionals die zich met woonoverlast bezig houden.

Contact

Heeft u naar aanleiding van de website vragen, dan kunt u contact opnemen met Katja Steverink (CCV-adviseur Woonoverlast) 06 - 104 476 46 of Frannie Herder (CCV-adviseur Buurtbemiddeling) 06 - 120 647 72.