Product toegevoegd aan winkelmand
 

Buitengewoon opsporingsambtenaar (boa)


Campagne Gemeentelijk Handhaver

Handhavers zijn volwaardige partners bij het vergroten van veiligheid en leefbaarheid in de gemeente. Ze vormen een bekend gezicht in het straatbeeld, maar het is minder duidelijk bij bewoners wat ze precies doen en wat hun bevoegdheden zijn. Dat is jammer, aangezien deze handhavers belangrijk werk verrichten en er dagelijks voor zorgen dat dorpen, steden en wijken veiliger én leefbaarder worden.

Deze campagne brengt daar verandering in!

Het CCV heeft - in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid - een campagne voor gemeentelijke handhavers ontwikkeld. Dankzij deze campagne maak je bewoners in jouw gemeente meer bewust van de aanwezigheid, bevoegdheden en rol van de gemeentelijk handhaver.

Contactkaart

Druk de contactkaart af. De handhaver kan daarop zijn gegevens achterlaten. Ook is er ruimte om een notitie of afspraak op te schrijven.

Zo dient de contactkaart als geheugensteuntje voor wat de handhaver en de burger met elkaar hebben afgesproken en is de handhaver goed bereikbaar.

Voor wie?

Met de campagne biedt het CCV verschillende campagnematerialen aan gemeenten aan. Met deze materialen kun je een campagne uitrollen op een manier en moment dat het beste bij jou past.

Wat biedt het CCV aan?

Je kunt kosteloos de campagnematerialen en conceptteksten hieronder downloaden. Je bepaalt zelf wat je waar en wanneer inzet. Maak hierbij gebruik van de slogans 'Handhaver ben je uit liefde voor je gemeente' of 'Hart voor leefbaarheid, hard tegen onveiligheid'. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen slogan te gebruiken op de middelen en in de communicatie met bewoners.

Heb je vragen over het campagnemateriaal? Neem contact op met het CCV via campagnehandhaver(at)hetccv.nl.

Campagnematerialen    

Conceptteksten

* Wil je je eigen logo of slogan op de poster of contactkaart? Wij sturen je graag het open InDesign bestand toe zodat je jouw eigen logo of slogan kunt laten toevoegen via jeeigen vormgever. Neem hiervoor contact op met het CCV via campagnehandhaver(at)hetccv.nl.

Wat nog meer?

Naast deze campagne biedt het CCV ook een stappenplan dat je als gemeente helpt om stapsgewijs het beleid rondom boa’s te ontwikkelen, de praktijk van de boa’s vorm te geven en de uitvoering en kwaliteit van boa’s in jouw gemeente te beheren en verbeteren.

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met het CCV via campagne(at)handhaver.nl.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid