Product toegevoegd aan winkelmand
 

Autokraak

Documenten

Heb jij ook actieplannen, literatuur of andere documenten die je graag met andere gemeenten deelt via dit CCV-webdossier? Laat het ons weten via CCV-adviseur Sienne Stoker.

Filter zoekresultaten

Draaiboek/checklist voor schouw op hotspots aan de openbare weg gemeente Utrecht

25 november 2020

Bewustwording bij de automobilist dat een auto niet de plaats is om waardevolle spullen in achter te laten, is het centrale doel van deze nieuwe aanpak van de gemeente Utrecht. Traditionele communicatie voldoet niet. Daarom heeft Utrecht een schouw ontwikkeld, gericht voor 2 momenten waarop de boodschap zeer gericht overgebracht wordt: voorafgaand aan het parkeren en onmiddellijk na het parkeren.

lees meer

Campagnematerialen overzicht ‘Voorkom autokraak’

18 november 2020

Wil je de campagnematerialen van de gemeente Utrecht in jouw gemeente inzetten? Dat kan en mag! Het materiaal is opgemaakt zonder gemeentelogo en kan dus landelijk verspreid worden. Neem contact met ons op: marike.vandeventer.nl.

lees meer

Mobiele bendes kraken op bestelling dure auto's

30 oktober 2020

Rondtrekkende autodieven hebben hun vizier gericht op Brabantse steden, met Eindhoven als grote favoriet. Het lijkt erop dat mobiele bendes complete auto's leegroven. Zo werd bij Pim Lindhout uit Son binnen 1 jaar 3 keer zijn wagen compleet gestript. De schade bedraagt duizenden euro’s per autokraak.

lees meer