Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Winkelgebied


Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Havenmedewerkers krijgen voorlichting over ondermijning

  11 oktober 2022

  Medewerkers van bedrijven in de havens van Delfzijl en Eemshaven werden 6 oktober uitgenodigd voor de workshop: 'Samen werken aan een veilige haven', georganiseerd door RIEC Noord-Nederland, PVO Noord-Nederland en Groningen Seaports. Deelnemers werden voorgelicht om zo ondermijning te voorkomen.

  Lees meer

  Secondant: Coffeeshops niet meer voor buitenlanders?

  22 augustus 2022

  Een meerderheid van de Amsterdamse coffeeshops bestaat alleen bij gratie van cannabisklanten uit het buitenland. Binnenkort moet de gemeenteraad beslissen of de shops niet meer toegankelijk zijn voor deze groep. Dat zou een forse ingreep zijn, schrijft Bert Berghuis in zijn nieuwe column in Secondant.

  Lees meer

  Met welke criminaliteit heeft het bedrijfsleven te maken?

  05 juli 2022

  In opdracht van het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) heeft Bureau Beke actuele vormen van criminaliteit waar het bedrijfsleven mee te maken heeft, onderzocht: Samen criminaliteit bestrijden. In het onderzoek is ook gekeken naar de aanpak van diverse vormen van criminaliteit.

  Lees meer

  Gouden ster voor binnenstad Leeuwarden en winkelgebied De Schrans

  21 april 2022

  De binnenstad van Leeuwarden en winkelgebied De Schrans in de Friese hoofdstad zijn voor de 7e keer gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dinsdagavond werd het daarbij behorende KIWA-certificaat uitgereikt aan burgemeester Sybrand Buma met daarbij de gouden ster van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het…

  Lees meer

  CCV-directeur en burgemeester Buma speciale gasten op veiligheidsmarkt

  15 april 2022

  Patrick van den Brink (foto), directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en Sybrand Buma, burgemeester van Leeuwarden, zijn speciale gasten op de veiligheidsmarkt voor ondernemers die dinsdag 19 april wordt georganiseerd in Leeuwarden. De markt vindt van 18.00 tot 20.00 uur plaats in Winkelcentrum Zaailand aan de…

  Lees meer

  Start inschrijving Hein Roethofprijs

  12 april 2022

  Ken je een goed initiatief dat criminaliteit voorkomt en sociale veiligheid bevordert? Meld dat dan aan voor de Hein Roethofprijs. De winnaar ontvangt €20.000 om het project verder uit te bouwen.

  Lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid