Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Winkelgebied


Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Het aantal geregistreerde misdrijven is gestegen

  18 januari 2023

  Het aantal geregistreerde misdrijven is in 2022 met zo'n 7% gestegen in vergelijking met 2021. De politie noteerde in totaal bijna 797.000 misdrijven, tegenover zo'n 743.000 een jaar eerder. Ondanks de toename is het criminaliteitscijfer nog altijd lager dan voor corona. Dat blijkt uit een analyse van het ANP op basis van politiecijfers.

  Lees meer

  Nieuw actieplan overheid en ondernemers tegen criminaliteit

  15 december 2022

  Sinds januari werken minister Yeşilgöz, de diverse branches en de ondernemersorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland samen aan het nieuwe Actieprogramma Veilig Ondernemen. Afgesproken is om samen met ondernemers, brancheorganisaties, de politie, het Openbaar Ministerie, gemeenten, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de…

  Lees meer

  Steeds meer winkeldiefstallen: ondernemers nemen heft in eigen hand

  25 oktober 2022

  "Ondernemers zien een toename aan winkeldiefstallen, wat zijn oorsprong vindt op het gebied van koopkracht", vertelde CCV-adviseur Martijn Wildeboer aan Hart van Nederland. Ondernemers starten steeds vaker met een collectief winkelverbod, dat het mogelijk maakt om winkeldieven de toegang te weigeren tot alle deelnemende winkels in het winkelgebied.…

  Lees meer

  'Ze komen al met een wapen voor BigMac-geld'

  11 oktober 2022

  Twente heeft te maken met een toename van het aantal gewapende overvallen, meldt Tubantia.nl. Het baart Martijn Wildeboer, adviseur Lokale Veiligheid, zorgen. Hij vreest dan ook dat het, mede door de hoge inflatie, alleen maar erger wordt.

  Lees meer

  Havenmedewerkers krijgen voorlichting over ondermijning

  11 oktober 2022

  Medewerkers van bedrijven in de havens van Delfzijl en Eemshaven werden 6 oktober uitgenodigd voor de workshop: 'Samen werken aan een veilige haven', georganiseerd door RIEC Noord-Nederland, PVO Noord-Nederland en Groningen Seaports. Deelnemers werden voorgelicht om zo ondermijning te voorkomen.

  Lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid