Product toegevoegd aan winkelmand
 

Overvallen

Praktijkvoorbeelden

Filter zoekresultaten

Boef in de Wijk: Whatsapp buurtpreventie Kaag en Braassem

28 september 2017

In Kaag en Braassem is op 7 maart tussen 19.00 en 21.00 uur het spel Boef in de Wijk georganiseerd. De gemeente heeft het spel georganiseerd naar aanleiding van een bijeenkomst over WhatsApp Buurtpreventie in de gemeente. Om WhatsApp Buurtpreventie nieuw leven in te blazen is het spel georganiseerd

lees meer

Boef in de Wijk: Whatsapp buurtpreventie Veenendaal

28 september 2017

Op 17 juli 2017 hield de gemeente Veenendaal in de avond een heterdaadoefening in één van hun wijken. Het doel van de oefening was om de deelnemers aan de actieve WhatsApp Buurtpreventie zo realistisch mogelijk te trainen.

lees meer

Boef in de Wijk: Zevenhuizen via Twitter

25 september 2017

In de dorpskern van Zevenhuizen wordt op 27 september 2018 voor de tweede keer Boef in de wijk gespeeld. Danny Govers van Omroep Zuidplas sprak hierover met Erik van Rooijen van de Buurtpreventie Zevenhuizen. In dit dorp wordt het gespeeld via Twitter.

lees meer

Rotterdam zit daders op de huid

16 december 2015

Rotterdam pakt plegers van high impact crimes persoonsgericht aan. Wie volhardt in de criminaliteit wordt geconfronteerd met very irritating policing. Wie wat van zijn leven wil maken, krijgt ondersteuning vanuit het Veiligheidshuis. "De combinatie van hard aanpakken als het moet en helpen waar nodig, dat slaat aan." zegt stadsmarinier Corine Duitman in een interview in Secondant.

lees meer

Voorlichtingsestafette Senioren in Amsterdam

23 april 2013

Politie-eenheid Amsterdam organiseert interactieve bijeenkomsten voor senioren. In een huiskamersetting worden verschillende toneelstukjes van babbeltrucs gespeeld. Het doel is om zoveel mogelijk senioren op de hoogte brengen, alert maken en wijzen op wat ze zelf kunnen doen om hun veiligheid te vergroten en de aangiftebereidheid te vergroten.

lees meer

Safety spot

05 april 2013

De Safety Spot is een witte halve cirkel recht voor de geldautomaat waarbinnen de gebruiker zijn privacy kan beschermen en waarop een grotere sociale controle vanuit de directe omgeving rust. De Safety Spot is in Amsterdam-Zuid ontwikkeld om veilig(er) pinnen mogelijk te maken.

lees meer