Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Vragenlijst: Wat heb jij nodig om huiselijk geweld en kindermishandeling goed aan te pakken?

Uit onderzoeken blijkt dat de kennis en informatie over huiselijk geweld en kindermishandeling (HGKM) versnipperd is. Maar ook dat er veel verschil is in het aanbod van kennis en dat het niet altijd duidelijk is wat de waarde en betrouwbaarheid ervan is. Om daar verandering in te brengen, bundelen Movisie, het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) hun krachten en willen graag van jou weten: “Wat heb jij nodig om huiselijk geweld en kindermishandeling goed aan te pakken?”

Vul de vragenlijst in

Movisie, het NJI en het CCV werken samen om de kennis en informatie over huiselijk geweld en kindermishandeling goed te ontsluiten. Met elkaar verzamelen, verrijken, duiden en delen we kennis, werkwijzen en onderzoeken op dit onderwerp. Ons doel is om informatie voor professionals zo eenduidig en toepasbaar mogelijk te maken.

Jouw hulp nodig: vul de vragenlijst in

Om hier een volgende stap in te zetten, hebben we jouw hulp nodig. Wat heb jij nodig als het gaat om de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling? En hoe kunnen wij als kennisinstituten daarbij het beste helpen? De vragenlijst is anoniem. Vul hem ook in en draag er direct aan bij om de nodige kennis en informatie logisch, vindbaar en direct toepasbaar te maken.

Lees meer over Huiselijk Geweld en Kindermishandeling in het dossier Veiligheid en Zorg

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid