Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Gratis voorstellingen over cyberveiligheid voor 55+'ers

Op 4 en 5 november organiseert de gemeente Rotterdam 4 gratis theatervoorstellingen over cyberveiligheid. Deze voorstellingen zijn speciaal voor Rotterdamse 55+'ers. Tijdens de voorstelling ‘De kleinste privacy show’ krijgen bezoekers handige tips om veilig te internetten. Op 4 en 5 november is er een ochtendvoorstelling om 10.00 uur en een middagvoorstelling om 14.00 uur. De voorstellingen vinden plaats in het Bibliotheektheater in Rotterdam.

Aanmelden

Toegang is alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mediacoach@bibliotheek.rotterdam.nl onder vermelding van de gewenste datum en het tijdstip. Bellen is ook mogelijk op 7, 14, 21 en 28 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar telefoonnummer 010 281 61 00.

Informatiemarkt

Na de voorstelling van 75 minuten is in de foyer een informatiemarkt, waar belangstellenden zich kunnen inschrijven voor een gratis workshop over veilig internetten. Daarnaast is er een gratis tasje met nuttige informatie voor de theatergasten.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid