Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Succesvolle jachthavenapp nu nog beter

Hoe voer je als handhaver een controle uit op een jachthaven? Welke wetten en regels gelden voor jou als booteigenaar? Op deze vragen vind je een antwoord in de vernieuwde app ‘Regelgeving in Jachthavens’. 

Foto: René Schotanus

Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Brabant-Zeeland heeft in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en Rijkswaterstaat gekeken naar hoe de jachthavenbranche nog beter geholpen kan worden in de strijd tegen ondermijning. Handhavers kunnen de vernieuwde app gebruiken als hulpmiddel voor het uitvoeren van een controle. Maar ook jachthaveneigenaren en booteigenaren kunnen er hun voordeel mee doen door onder meer het opzoeken van de heersende wet- en regelgeving. Daarnaast geeft de app de mogelijkheid om bij geconstateerde misstanden een melding te maken bij de verantwoordelijke handhavende instantie.

Bas Goddrie en Cindy Schoemans van PVO Brabant-Zeeland                     Foto: René Schotanus

Wat is er nu precies gewijzigd?

Sinds het verschijnen van de app wordt deze veelvuldig gebruikt. Om deze app nog gebruiksvriendelijker én beter te maken hebben we een aantal bruikbare wijzigingen doorgevoerd, gebaseerd op de wens van de gebruiker. Denk hierbij aan een nieuwe hoofdcategorie Criminaliteit en de regionale gegevens van jouw waterschap. Daarnaast is er een verbeterde zoekfunctie en de toevoeging van ‘favorieten’ toegevoegd. "Hierdoor ga je nog sneller naar wat je het meest gebruikt. Kortom, door deze app maken we 'samen onze jachthavens veiliger!", aldus PVO-adviseur Bas Goddrie.

Waar vind ik de vernieuwde app?

Heb je de app al gedownload, dan hoef je niets te doen, behalve de update uit te voeren als dit wordt aangeven. Heb je de app nog niet, download hem gratis via de Appstore en Google Play Store.

Deel het nieuws!

Ken jij mensen die actief zijn in de jachthaven en deze veiliger willen maken? Laat ze weten dat deze app ze daarin kan ondersteunen! Deel dit artikel met ze, of stuur ze de flyer waarin alles rondom de vernieuwde jachthavenapp overzichtelijk wordt samengevat.

Bron: pvo-brabant-zeeland.nl

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid