Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

RPC geeft online trainingen over veiligheid aan ondernemers

Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) start met een nieuwe reeks trainingen voor ondernemers. “Meer interactie en een belevende presentatie laten je ontdekken wat jouw kennisniveau is op het gebied van veiligheid. Ook leer je meteen wat je juist wel of niet moet doen”, schrijft RPC op haar website.

Altijd Alert

De eerste online training met de titel Altijd Alert is 6 september. In deze training leren ondernemers onder meer over het spotten van afwijkend gedrag van mensen. Ondernemers die meer willen weten over welke maatregelen ze kunnen nemen om een overval te voorkomen, kunnen de digitale overvaltraining volgen. Deze wordt gegeven op 13 september.

Bij de online training Omgaan met een overval leren cursisten welke maatregelen ze het beste kunnen nemen om de kans op een overval te verkleinen en wat nu eigenlijk juist wel of juist worden gedaan in zo’n situatie. Voor ondernemers die hun bedrijf beter willen beveiligen tegen cybercriminelen is de online training Cybercrime. Deze is op 20 september.

Aanmelden trainingen voor ondernemers

Aanmelden voor de digitale trainingen is gratis en kan via de website van RPC. De trainingen worden minimaal één keer per maand gegeven. Op de activiteitenpagina van RPC staat een overzicht van alle trainingen. RPC werkt samen met de Rijksoverheid, de politie, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, NH Samen Veilig en Burgernet. 

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid