Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Online kennismiddag Are We On Track? op 14 maart

Op maandag 14 maart neemt de gemeente Zaanstad belangstellenden online mee in hun plan van aanpak Back on Track om jongeren uit de criminaliteit te houden. Zaanstad is 1 van de 8 gemeenten die deelnemen aan de Learning Community “Jonge aanwas uit de criminaliteit houden”. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) is hiervan voorzitter.  

De Learning Community ‘Jonge aanwas uit de criminaliteit houden’ is erop gericht om jongeren de (georganiseerde) ondermijnende criminaliteit te houden. Het gaat dan vooral om preventieve aanpakken van ondermijning in kwetsbare wijken. 

Het programma:

13.00  uur: Welkom en toelichting op Back on Track
13.15  uur: Highlights ’21 en vooruitblik op ’22: Pijler 1: de Aanpak Risico jongeren; Pijler 2: de school als centrale plek in de wijk; Pijler 3: de digitale (leef)wereld
14.20  uur: Criminoloog Jeroen van den BroekDriehoek straatcultuur, social media en jeugdcriminaliteit
15.20  uur: Gesprek met burgemeester Hamming
15.30  uur: Einde van het programma


Je kunt het programma volgen door de QR code in het programma te scannen, erop te klikken, zie afbeelding hieronder.


Of door op de volgende link te klikken: https://zoom.us/j/98732258646?pwd=djJsUDBMZUlScFZ5bHFFQkFBbHhoQT09 (wachtwoord: zaanstad). 
Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Maar let wel op: er kunnen 500 online deelnemers worden toegelaten, dus zorg ervoor dat je op tijd inlogt. Vol = vol.

Bestanden bij deze bijeenkomst:

8 gemeenten nemen deel aan de Learning Community ‘Jonge aanwas uit de criminaliteit houden’. In de Learning Community delen zij informatie en aanpakken die erop gericht zijn om jongeren uit de (georganiseerde) ondermijnende criminaliteit te houden. Het gaat dan vooral om preventieve aanpakken van ondermijning in kwetsbare wijken. Deze gemeenten nemen deel aan de Learning Community ‘Jonge aanwas uit de criminaliteit houden’: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zaanstad. 

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid