Product toegevoegd aan winkelmand
Nieuwsoverzicht
Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht

Kom ook naar CCV-Meet & Greet Veiligheid en Zorg

Op 19 september vindt de eerste CCV-Meet & Greet Veiligheid en Zorg plaats in het centrum van Utrecht. Tijdens deze Meet & Greet geven prominenten op het snijvlak van Veiligheid en Zorg een inkijkje in hun succesformule en delen hun laatste inzichten. Het voorlopige programma is inmiddels bekend en je kunt je vanaf nu online aanmelden.

Programma

Hoe zorg je voor de kwetsbare mensen in je gemeente, en tegelijk ook voor veilige wijken? Samenwerking tussen veiligheid en zorg is het nieuwe credo. Maar hoe? Of misschien beter: hoe anders? Dat hoor je op de Meet & Greet van 19 september.

In een drietal inspirerende en korte CCV-Talks geven prominenten op het snijvlak van Veiligheid en Zorg een inkijkje in hun succesformule of laatste inzichten.

Luister en ga in gesprek met onder andere Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan de Rijn en landelijk ambassadeur Veiligheid en Zorg, Gerrit van Roekel over het pluralistisch denkkader en managers van Zorg- en Veiligheidshuizen.

In een carrousel ga je bovendien concreet aan de slag om een casus uit te werken waarin zich uiteenlopende problemen voordoen. Het CCV biedt je handvatten om te komen tot een concreet handelingsperspectief. Geef jouw beste oplossing voor de complexe problemen uit de casus, en maak kans op de samenwerkingsbokaal.

Aanmelden

Deze inspirerende dag meemaken? Meld je dan aan voor de Meet & Greet Veiligheid en Zorg. 

Wil je eerst meer weten over de Meet & Greet Veiligheid en Zorg, bekijk dan ons programma. Je vindt hier onder andere informatie over tijden, locatie, route en voor wie deze bijeenkomst is bedoeld.

Graag tot ziens op 19 september!  

Bekijk ook het CCV-dossier Veiligheid en Zorg