Product toegevoegd aan winkelmand
Nieuwsoverzicht
Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht

Feest der herkenning met Harm Alarm tijdens Veiligheidsdag in Heerlen

Heb je een vraag?
Neem contact op met

Marjoke Korff de Gidts
06 33 089 489

Harm Alarm is populair in de gemeente Heerlen. Tijdens de Veiligheidsdag die zaterdag 12 mei werd gehouden, gingen veel mensen met hem op de foto, onder wie de Heerlense burgemeester Emile Roemer. Ze namen ook de flyer 'Dagje weg, deur op slot' in ontvangst. De bekendheid van Harm Alarm komt met name door de reclame 'Lichtje aan, ramen dicht, deur op slot' met het stemmetje "Ik blijf het zeggen hoor. Maak het inbrekers niet te makkelijk!"

Ex-inbreker film

Ondertussen vond bij de stand van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) de première plaats van de nieuwe ex-inbreker film en gaven de experts van het PKVW-bedrijf Martens Beveiligt uit Geleen diverse tips over sloten. 

Naast preventietips over het PKVW konden bezoekers bij de Forensische Opsporing Limburg vingerafdrukken laten nemen, op een politiemotor zitten, meemaken hoe je vlucht bij rook in huis, tokkelen vanaf een hoog kantoorgebouw, op de foto met militairen, tips van de politie Limburg krijgen over cybercrime en deelnemen aan een escape room van Defensie. 

"Het was een top dag!”, zegt CCV-adviseur Marjoke Korff de Gidts. "Veel dank aan de gemeente Heerlen, PKVW-experts, Martens Beveiligt en aan Marilla die met het warme weer bijna 7 uur lang rondliep als Harm Alarm." 

Meer foto's van het evenement, vindt u op onze Facebookpagina

Let op: Kinderen die de kleurplaat hebben ingevuld en kans willen maken op een CCV-veiligheidspakket kunnen een foto van de kleurplaat sturen naar hic@hetccv.nl.