Product toegevoegd aan winkelmand
Nieuwsoverzicht
Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht

12 april: Intelligence en een veilige stad

Op vrijdag 12 april 2019 van 10.30 tot 13.15 uur organiseert het CCV een werkbezoek aan de gemeente Tilburg. Tijdens dit werkbezoek verzorgt de gemeente Tilburg een interactieve presentatie met als onderwerp: werken met intelligence om te komen tot het veiliger maken van de stad. Het werkbezoek is voor medewerkers van gemeenten en veiligheidsregio’s. 

In Tilburg heeft het cluster Intelligence sinds 2012 de taak om de informatiepositie op diverse veiligheidsthema’s vorm te geven. De kerntaken van het cluster intelligence bestaan uit het maken van strategische en tactische analyses, het leveren van managementinformatie t.b.v. monitoring in dashboards, operationele informatie t.b.v. het ondersteunen van werkprocessen en het bieden van informatie voor de coördinatie van ondermijning. Op basis van analyses en inzicht in de actuele situatie stellen ze het bestuur in staat strategische keuzes te maken in wat met voorrang moet worden aangepakt. Collega’s en partners als de politie kunnen op basis van deze informatie regie voeren op persoonsgerichte, gebiedsgerichte en delictgerichte aanpakken. 

Programma

De presentatie van 12 april gaat over de taken van het cluster intelligence, de huidige ontwikkelingen en de randvoorwaarden voor doorontwikkeling. Daarnaast krijg je informatie over de producten en diensten waar de CCV-adviseurs dit jaar aan werken.

Aanmelden

Het aantal deelnemers is beperkt, zodat er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Deelname is kosteloos en voor een lunch wordt gezorgd. Wil je hier graag bij zijn? Stuur dan snel een mail naar lilian.tieman@hetccv.nl. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan tot 4 april. Voorafgaand aan de bijeenkomst sturen we je een deelnamebevestiging met adresgegevens.