Product toegevoegd aan winkelmand
Nieuwsoverzicht
Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht

12 april: Intelligence en een veilige stad

Op vrijdag 12 april 2019 van 10.30 tot 13.15 uur organiseert het CCV een werkbezoek aan de gemeente Tilburg. Tijdens dit werkbezoek verzorgt de gemeente Tilburg een interactieve presentatie met als onderwerp: werken met intelligence om te komen tot het veiliger maken van de stad. Het werkbezoek is voor medewerkers van gemeenten en veiligheidsregio’s. 

In Tilburg heeft het cluster Intelligence sinds 2012 de taak om de informatiepositie op diverse veiligheidsthema’s vorm te geven. De kerntaken van het cluster intelligence bestaan uit het maken van strategische en tactische analyses, het leveren van managementinformatie t.b.v. monitoring in dashboards, operationele informatie t.b.v. het ondersteunen van werkprocessen en het bieden van informatie voor de coördinatie van ondermijning. Op basis van analyses en inzicht in de actuele situatie stellen ze het bestuur in staat strategische keuzes te maken in wat met voorrang moet worden aangepakt. Collega’s en partners als de politie kunnen op basis van deze informatie regie voeren op persoonsgerichte, gebiedsgerichte en delictgerichte aanpakken. 

Programma

De presentatie van 12 april gaat over de taken van het cluster intelligence, de huidige ontwikkelingen en de randvoorwaarden voor doorontwikkeling. Daarnaast krijg je informatie over de producten en diensten waar de CCV-adviseurs dit jaar aan werken.

Aanmelden

Het maximaal aantal deelnemers voor dit werkbezoek is bereikt. Opgeven voor de reservelijst kan bij CCV-adviseur Lilian Tieman, Lilian.tieman(at)hetccv.nl.

Ook horen we het graag als je interesse hebt in een werkbezoek over dit onderwerp op een later moment dit jaar. Bij voldoende belangstelling organiseert Lilian een tweede werkbezoek.