Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Livestream over jongeren uit criminaliteit houden met sprekers als Sharon Dijksma

Showing Off to His FriendsHet Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) verzorgt op dinsdag 23 november een livestream met interessante sprekers over het voorkomen dat jongeren in de zware criminaliteit belanden. Van 13.00 uur tot 16.30 uur worden deelnemers online bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, succesvolle programma’s en nieuwe inzichten om jonge aanwas uit de criminaliteit te houden. Deelname is gratis.

Wie wil deelnemen aan de livestream kan hiervoor een link naar de livestream aanvragen. Deze livestream is interessant voor functionarissen van gemeenten, politie en andere samenwerkingspartners in preventie en veiligheid. 

Programma livestream

Deze bijeenkomst zou op locatie worden gehouden, maar door de verscherpte coronamaatregelen is ervoor gekozen een livestream te verzorgen. Sprekers zijn:

  • Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht: ‘Het doorbreken van jonge criminele drugscarrières met een persoonsgerichte aanpak’ 
  • Femke Kaulingfreks, lector Hogeschool InHolland: ‘Jongeren laten groeien van weerbaar naar veerkrachtig’ 
  • Geerten Graef, Interventie specialist Ondermijning van het Openbaar Ministerie en Bart Hartog, beleidsadviseur risicogroepen (gemeente Rotterdam): ‘Een vlijmscherpe focus op onze gewelddadigste jongeren’
  • Henk Spies, lector Avans Hogeschool en partner Mind the gap academy: ‘Slim maatwerk in preventie en re-integratie’ 

Meld je aan

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid