Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Jonge aanwas uit de criminaliteit houden? Save the date!

Hoe houd je als gemeente, politie en samenwerkingspartner met elkaar jonge aanwas uit de zware criminaliteit? Op dinsdag 23 november organiseert het CCV een landelijke bijeenkomst hierover. Op deze bijeenkomst worden ervaringen en kennis over verschillende aanpakken gedeeld. 

Landelijke bijeenkomst: ‘Jonge aanwas uit de criminaliteit houden?’

  • Wanneer: dinsdag 23 november
  • Tijd: 12.00-17.00 uur
  • Locatie: fysiek, omgeving Utrecht
  • Voor wie: gemeenten, politie, woningbouwcorporaties, scholen, maatschappelijke wijkorganisaties, raadsleden en andere samenwerkingspartners

Achtergrond Learning Community - het CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) faciliteert per kwartaal een Learning Community voor 8 gemeenten, namelijk Utrecht, Amsterdam, Zaanstad, Arnhem, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Hierin wordt kennis gedeeld, evenals ervaringen vanuit de verschillende gemeenten in de aanpak om jongeren uit de zware criminaliteit te houden. Deze aanpakken richten zich vaak op bepaalde wijken.

Samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid en het CCV zetten deze gemeenten zich in om op een positieve manier de aanwas van jonge criminelen een halt toe te roepen.

Save the date

Heb je interesse in deze bijeenkomst? Zet de datum dan vast in je agenda: dinsdag 23 november, 12.00 tot 17.00 uur.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid