Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

InterventieKompas 2.0

Het InterventieKompas is vernieuwd. Een vernieuwde website, een speciale bedrijfsmodule en een extra functie voor procesbegeleiders geven de gebruikers meer gebruiksgemak en mogelijkheden om gewenst gedrag te stimuleren.

Het instrument, ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), helpt handhavers, toezichthouders en beleidsontwikkelaars om stapsgewijs de motieven voor het wel of niet naleven van regels in kaart te brengen én biedt op basis van analyse oplossingsrichtingen.

De gestructureerde vragenlijst is aangevuld met een nieuwe bedrijfsmodule waardoor het InterventieKompas nog beter geschikt is om het gedrag van bedrijven te analyseren. Daarbij geeft het InterventieKompas ter inspiratie voorbeelden van (gedrags)interventies die gebruikt kunnen worden voor een passende aanpak. Deze voorbeelden zijn geüpdatet en aangevuld. Daarnaast beschikt het kompas nu over een procesbegeleiderstool om vragenlijsten online uit te kunnen zetten.

Naar het InterventieKompas

Wil je aan de slag met het InterventieKompas, bekijk dan het instructiefilmpje. Kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel de adviseurs van het CCV in om een sessie op maat te begeleiden. Neem contact op met de CCV-adviseurs Mirjam Prinsen en Sara Wester en vraag naar de mogelijkheden. Of volg de CCV-training InterventieKompas waar je leert hoe je het instrument kunt toepassen en wat het voor jouw organisatie kan opleveren.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid