Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Gratis online veiligheidstrainingen voor alle ondernemers en hun medewerkers

Het Platform Veilig Ondernemen en Criminaliteitsbeheersing, een samenwerkingsverband tussen de overheid en het georganiseerde bedrijfsleven, lanceert maar liefst 20 gratis online trainingen. Het zijn veiligheidstrainingen voor ondernemers en hun medewerkers en ze zijn samen met ondernemers opgezet. Dit moet ervoor zorgen dat de trainingen aansluiten bij de behoefte van het bedrijfsleven. De trainingen maken werkgevers en managers bewust van de veiligheidsrisico’s die zij en hun medewerkers lopen en leren ze zich tegen criminaliteit te wapenen.

Plug en play bij de veiligheidstrainingen

De trainingen werken volgens het plug and play-principe. Dat is handig, omdat een deelnemer in 3 stappen aanschuift bij de training op een datum die zelf is gekozen. Die 3 stappen zijn: 

 1. Kies een online training via https://www.rpcnh.nl/activiteiten/
 2. Geef je op voor een datum en tijdstip
 3. Klik op de toegezonden link in de mail als de training plaatsvindt. 

De trainers maken gebruik van video's, quizzen en andere interactieve acties. De 20 trainingen zijn onderverdeeld in 4 thema's: 

 1. Training Altijd Alert
  Wie heeft kwade bedoelingen, wat is verdacht? Een klant wil geholpen worden, een dief niet. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen gedrag en hoe verdachte situaties zijn te herkennen.
 2. Training Agressie en Geweld
  Agressie op de werkvloer komt vaker voor dan mensen denken. Er bestaat een risico dat het escaleert. Deze traning helpt medewerkers het visitekaartje te zijn, ook bij lastige klanten. Door klanten op de juiste manier tegemoet te treden, wordt veel ellende voorkomen. 
 3. Training Cybercrime
  Tijdens de masterclass Cybercime praten ethische hackers deelnemers bij over de in- en outs van dit onderwerp en over cybersecurity. Deze hackers staan met hun kennis dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op dit gebied, geven een kijkje op het darkweb en confronteren deelnemers met de gevolgen van hun internetgedrag.
 4. Training Overval Voorkomen
  Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat een grote buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Met de juiste maatregelen en kennis neemt de kans op overvallen en geweld af.

Aanmelden

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid