Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Gratis cybertalkshow voor ondernemers

Hoe weerbaar ben jij tegen cybercriminelen? Kom erachter tijdens de  gratis cybertalkshow voor ondernemers in Krimpen aan den IJssel op maandag 25 april. Deze talkshow over cybercrime wordt mede georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en is onder leiding van misdaadjournalist Kees van der Spek.

Kees van der Spek

Ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting zijn vormen van cybercrime die veel schade kunnen veroorzaken. Denk daarbij aan financiële schade, imagoschade en tijdsverlies. Cybercrime is een toenemend probleem, maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt er slachtoffer van.

Ondernemers vaak doelwit cybercriminelen

Ze zijn vaak doelwit van cybercriminelen, omdat bij bedrijven meer geld te halen valt dan bij particulieren. Daarnaast hebben veel ondernemers weinig beveiligingsmaatregelen getroffen. Op de talkshow horen ondernemers hoe ze kunnen voorkomen dat ze slachtoffer worden van cybercriminaliteit.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.15 uur in het Krimpenerwaard College aan de Groene Wetering 1. De talkshow wordt naast het CCV georganiseerd door de gemeente Krimpen aan den IJssel en het Platform Veilig Ondernemen Rotterdam in samenwerking met het Krimpenerwaard College en de lokale omroep Krimpen aan den IJssel.

Programma en aanmelden voor de talkshow

 

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid