Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Derde editie Better Safe Than Sorry in de Grolsch Veste

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert donderdag 29 juni de derde editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry’. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware.

Het zijn slechts enkele voorbeelden. Better Safe Than Sorry is een congres voor ondernemers en hun medewerker(s).

Slachtoffers aan het woord

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen ondernemers uit de 14 gemeenten van de veiligheidsregio Twente op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer uit het bedrijfsleven en burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, met zijn gemeente Lochem ook slachtoffer, doen op Better Safe Than Sorry hun verhaal. Mats Dekker laat in luttele minuten zien hoe je een phishing mail in elkaar draait.

De Grolsch Veste Enschede

Het congres vindt plaats donderdag 29 juni 2023 in De Grolsch Veste, stadion van FC Twente in Enschede. Inloop is vanaf 16.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor publiek-private samenwerking op het gebied van veiligheid in de provincies Gelderland en Overijssel. De editie in Enschede richt zich op ondernemers uit de 14 gemeenten in de Veiligheidsregio Twente.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid