Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Congres in Cyberspace: Better Safe Than Sorry

De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude of spyware, om maar enkele vormen te noemen. Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in de Week van de Veiligheid op 12 oktober het congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry’ voor ondernemers en hun werknemers uit de Achterhoek en aangrenzende gemeenten.

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL, en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen onder het genot van een hapje en een drankje ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. Ook doet een slachtoffer van cybercrime op Better Safe Than Sorry zijn verhaal.

Doelgroep

Better Safe Than Sorry richt zich op ondernemers uit Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Westervoort, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen.

Aanmelden

Het congres vindt plaats woensdag 12 oktober in de Business Club van De Graafschap, stadion De Vijverberg. De inloop is vanaf 16.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Daar is ook het complete programma te vinden.

Organisatie

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid