Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

CCV-directeur en burgemeester Buma speciale gasten op veiligheidsmarkt

Patrick van den Brink (foto), directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en Sybrand Buma, burgemeester van Leeuwarden, zijn speciale gasten op de veiligheidsmarkt voor ondernemers die dinsdag 19 april wordt georganiseerd. De markt vindt van 18.00 tot 20.00 uur plaats in winkelcentrum Zaailand aan de Zaailand 139 in de Friese hoofdstad

.

Op de markt zijn stands van verschillende organisaties. Zo biedt MKB-Cybercampus ondernemers informatie over hoe ze zich kunnen beschermen tegen de verschillende vormen van cybercriminaliteit. Bij de politie kun je terecht voor informatie hoe je ondermijning herkent en hoe je kunt voorkomen dat je er slachtoffer van wordt. Een wijkagent is aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder zijn er kramen van:

  • Brandweer: brandveiligheid en wonen boven winkels.
  • SODA: bij winkeldiefstal kun je van de dader € 181 claimen. Hoe werkt dit?
  • Trigion: maatwerk in beveiliging.
  • Het CCV: de collectieve winkelontzegging. Maak kennis met de nieuwe regeling.

Tijdens deze markt is ook de uitreiking van het certificaat voor Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) aan de binnenstad van Leeuwarden en winkelgebied de Schrans.

Programma veiligheidsmarkt:

18.00 uur: inloop met soep en broodje
18.30-19.00 uur: uitreiking KVO-certificaat aan gemeente, politie, brandweer en ondernemers. Speciale gasten: burgemeester Sybrand Buma en Patrick van de Brink, directeur het CCV.
19.00-20.00 uur: veiligheidsmarkt en netwerkmoment

In verband met de catering is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar kvoevenement@gmail.com.

De organisatie van de veiligheidsmarkt is in handen van de Werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen. Studenten van de opleiding eventmanagement van de Friese Poort werken hieraan mee.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid