Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

CCV-adviseur schuift aan bij online Talkshow KIEK UUT

Voorkom dat je je bedrijfspand verhuurt aan criminelen die er bijvoorbeeld een drugslab in beginnen. Paul van der Weiden, adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), geeft ondernemers morgen tips in de gratis de online talkshow KIEK UUT - Montferland.

Het gemeentehuis in Montferland is om 19.30 uur de uitzendlocatie voor de talkshow. Naast de CCV-adviseur gaan diverse experts onder leiding van het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost-Nederland in gesprek over de invloed die de georganiseerde criminaliteit uitoefent op het bedrijfsleven in de gemeente Montferland. Deze online talkshow is bestemd voor alle ondernemers uit de gemeente. Burgemeester Peter de Baat is een van de gasten.

Oneerlijke concurrentie door ondermijning

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg.

De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen. Aanmelden kan via PVO Oost Nederland of ga direct naar de webinar.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid