Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

CCV-adviseur praat mee in serie online talkshows KIEK UUT

Drugslab die is ontdekt door de politie. foto: Politie.nl

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in samenwerking met 7 gemeenten in de Achterhoek de online talkshow KIEK UUT voor ondernemers. Vanuit het gemeentehuis in gemeente Aalten, Berkelland, Bronckhorst (onder voorbehoud), Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk gaan onder leiding van PVO Oost-Nederland de burgemeester, een vertegenwoordiger van politie, adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en ondernemer met elkaar in gesprek over ondermijnende criminaliteit.

Voorkomen ondermijning

De georganiseerde misdaad maakt voor haar activiteiten steeds vaker gebruik van de diensten en faciliteiten waarover de bovenwereld beschikt. De onderwereld krijgt op die manier steeds meer invloed op het maatschappelijke leven met alle consequenties van dien.

In de talkshow wordt dieper ingegaan op de verschillende vormen die deze ondermijning kan aannemen. Wat zijn de gevolgen voor ondernemers en, nog belangrijker, wat kunnen ondernemers doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden. Het motto is: KIEK UUT, je kunt maar een keer NEE zeggen.

Aanmelden

Via de agendapagina van PVO Oost-Nederland kunnen belangstellenden zich aanmelden. De data voor KIEK UUT zijn:

 3 mei: gemeente Aalten

10 mei: Berkelland

17 mei: Winterswijk

25 mei: Doetinchem

31 mei: Oude IJsselstreek

10 juni: Oost Gelre

14 juni: Bronckhorst

Alle online talkshows kunnen worden teruggekeken op het YouTube-kanaal van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland na afloop van de laatste aflevering in Bronckhorst.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid