Product toegevoegd aan winkelmand

Week van de veiligheid


Week van de Veiligheid

In de Week van de Veiligheid (week 41) staat veiligheid centraal. Want, met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. De Week van de Veiligheid is daarom hét moment om veiligheid onder de aandacht te brengen bij uw inwoners, ondernemers en hun personeel. De week vindt in 2018 plaats van 8 tot en met 14 oktober.

Steeds meer gemeenten organiseren in de Week van de Veiligheid activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. Ook vinden er verschillende acties plaats tegen woninginbraak, fietsendiefstal, straatroof en overvallen.

Wilt u ook in week 41, net voor de donkere wintermaanden, veiligheid in het licht zetten? Het CCV helpt u graag op weg. Ga voor inspiratie naar de website van de Week van de Veiligheid. Hier vindt u niet alleen voorbeeldactiviteiten, u boekt er ook workshops, downloadt er campagnemateriaal en bestelt er brochures. Advies: begin tijdig met de voorbereiding van uw activiteiten.

Heeft u een vraag?

Adviseur veilig ondernemen Colin Voetee helpt u graag. Uiteraard staat het CCV ook open voor suggesties en nieuwe ideeën. Neem contact op met Colin via e-mail of telefoon: 06 10 44 78 01.