Product toegevoegd aan winkelmand

Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Secondant: minder mensen slachtoffer van hacken

  12 januari 2016

  Uit een artikel in Secondant een opvallend feit: meer mensen worden opgelicht via internet als ze iets kopen of verkopen. Maar het aantal mensen dat slachtoffer is van hacken, daalt juist. Ook het aantal mensen dat slachtoffer wordt van digitale identiteitsfraude is gedaald.

  lees meer

  Antwoord op Kamervragen over inbraken

  12 januari 2016

  Minister Van der Steur ging 7 januari in op Kamervragen over hoe gemakkelijk het soms is in te breken bij sociale huurwoningen. RTL Nieuws liet dit onlangs zien in een nieuwsitem.

  lees meer

  Politie gaat nog dit jaar drones inzetten

  11 januari 2016

  De politie begint nog dit jaar met het inzetten van onbemande vliegtuigjes voor het politiewerk. Agenten gaan de drones onder meer gebruiken bij het oplossen van misdrijven en om toezicht te houden op grote mensenmassa’s.

  lees meer

  Horeca Assen wordt beveiligd met bodycams

  11 januari 2016

  Het uitgaanspubliek in Assen wordt gefilmd met bodycams door beveiligers. De bodycams filmen continu en nemen ook geluiden op. Iedereen die een horecagelegenheid binnen gaat wordt gefilmd.

  lees meer

  Overheid bouwt voort op Rijksbrede aanpak loverboyproblematiek

  11 januari 2016

  De ministeries van Veiligheid en Justitie (VenJ) en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) bouwen in 2016 verder aan de Rijksbrede aanpak van loverboyproblematiek. Er wordt ingezet op zeven punten, waaronder het CCV-barrièremodel loverboyproblematiek en de CCV-handreiking aanpak loverboys.

  lees meer

  Prijs MKB-Nederland veilig internetten

  08 januari 2016

  MKB-Nederland heeft een Europese prijs gewonnen met de campagne Veilig Zakelijk Internetten. Doel van de campagne was het informeren en adviseren van MKB-bedrijven over het bestrijden van cybercrime.

  lees meer

  Toetsingskaders Inspectie Jeugdzorg online

  08 januari 2016

  De Inspectie Jeugdzorg stelt op haar website alle toetsingskaders beschikbaar die gehanteerd worden bij het toezicht van de inspectie. Op grond van de scores op deze toetsingskaders beoordeelt de inspectie de kwaliteit van bijvoorbeeld de hulp aan jeugdigen.

  lees meer