Product toegevoegd aan winkelmand

Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Nepbrievenbus om pinpas te stelen

  15 januari 2016

  Inwoners van De Bilt ontdekten dinsdag een extra brievenbus in hun tuin, terwijl hun eigen brievenbus in de voordeur was afgeplakt. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

  lees meer

  Aanpak radicalisering moet beter

  14 januari 2016

  De strijd tegen radicalisering van jongeren moet beter, zeggen twee studenten van Avans Hogeschool in hun onderzoek over de netwerken tegen radicalisering in verschillende steden doen en de effecten ervan. Rotterdam komt het beste uit de bus in de strijd tegen radicalisering.

  lees meer

  Keurmerk brandveiligheid kamerverhuur

  14 januari 2016

  Brandveiligheid is meestal niet het eerste waar studenten aan denken als ze een kamer vinden. En hoe check je dat? Het Keurmerk KamerVerhuur & Veiligheid (KKVV) schiet te hulp.

  lees meer

  Secondant: minder mensen slachtoffer van hacken

  12 januari 2016

  Uit een artikel in Secondant een opvallend feit: meer mensen worden opgelicht via internet als ze iets kopen of verkopen. Maar het aantal mensen dat slachtoffer is van hacken, daalt juist. Ook het aantal mensen dat slachtoffer wordt van digitale identiteitsfraude is gedaald.

  lees meer

  Antwoord op Kamervragen over inbraken

  12 januari 2016

  Minister Van der Steur ging 7 januari in op Kamervragen over hoe gemakkelijk het soms is in te breken bij sociale huurwoningen. RTL Nieuws liet dit onlangs zien in een nieuwsitem.

  lees meer

  Politie gaat nog dit jaar drones inzetten

  11 januari 2016

  De politie begint nog dit jaar met het inzetten van onbemande vliegtuigjes voor het politiewerk. Agenten gaan de drones onder meer gebruiken bij het oplossen van misdrijven en om toezicht te houden op grote mensenmassa’s.

  lees meer

  Horeca Assen wordt beveiligd met bodycams

  11 januari 2016

  Het uitgaanspubliek in Assen wordt gefilmd met bodycams door beveiligers. De bodycams filmen continu en nemen ook geluiden op. Iedereen die een horecagelegenheid binnen gaat wordt gefilmd.

  lees meer